‘Room the bloom”

Tarts jobb megbeszéléseket

Az értekezletek vagy felpezsdítik, vagy lecsapolják a résztvevők kreativitását, motivációját, lendületét, attól függően, mi történik a megbeszélések előtt, alatt, után. A szervezet vérkeringését, energiaszintjét határozza meg, hogyan hívunk össze az értekezleteket, mennyire fókuszáltak ezek a megbeszélések, milyen felkészülten érkeznek a résztvevők, milyen a hangulat, van-e utánkövetés és az milyen. Az értekezletek kultúrája logikus és pragmatikus pont tehát akkor, ha egy szervezet kultúráján, hatékonyságán, lendületén szeretnénk változtatni.

Kétnapos workshopunkban azt ajánljuk résztvevőinknek, hogy több dimenzióban is fejlesszék saját tudásukat és készségeiket:

 1. gyűjtsék össze, gondolják át személyes értekezletvezetési “technológiájuk” erősségeit, legjobban működő elemeit, értekezlettartói illetve – résztvevői szerepből egyaránt
 2. tanuljanak nemzetközi jó gyakorlatokat, sajátítsák el a kiváló értekezletek aktuálisan ajánlható nemzetközi know-how-ját,
 3. tanuljanak a hallottakból, egymás megoldásaiból, és dolgozzák ki saját személyes fejlődésük lépéseit értekezletvezetőként,
 4. ismerkedjenek meg egy izgalmas innovatív értekezletkultúra-fejlesztési projekttel, ezen keresztül kapjanak ötleteket arról, hogyan lehet egy egész szervezet értekezlet-kultúráját megmozdítani egyszerű, kreatív eszközökkel, és
 5. dolgozzák ki saját akciótervüket: saját szervezetük értekezlet-kultúrájának fejlesztésére is.

Interaktív workshopunkra szívesen látunk:

 • vezetőket – HR vezetőket és cégvezetőket -, akik szeretnék fejleszteni saját értekezlettartói készségeiket,
 • vezetőket – HR vezetőket és cégvezetőket -, akik szeretnék fejleszteni saját szervezetük értekezletkultúráját,
 • coachokat és szervezetfejlesztőket, akiket érdekel, milyen egyszerű, kreatív megoldásközpontú eszközökkel fejleszthető az értekezlet-kultúra egy cégben.

Hasonló kérdésekre keressük a választ:

 • Mi a kiváló értekezletek 12 pontja?
 • Hogyan mozdítható meg az értekezletkultúra olyan pörgős, túlterhelt cégben, ahol gyakorlatilag nincs idő “fejlesztésre”?
 • Hogyan változtatható át egy fejlesztési projekt “népmozgalommá”: hogyan nyerhetők meg a dolgozók saját értekezlet-kultúrájuk közös jobbítására?

 

Tanulunk szervezeti esetekből és jó gyakorlatokból, dolgozunk személyes értekezletvezetői erősségekkel és fejlesztési célokkal, megtehető személyes és szervezeti kis lépésekkel. A résztvevők személyes akciótervvel távoznak: személyes értekezletvezetési készségeik erősítésére és szervezetük értekezlet-kultúrájának javítására.

Facilitátorok:

Tegyi Enikő PCC

Tegyi Enikő PCC

Enikő coach, team coach, coach tréner, független tanácsadó. Önszerveződő, reziliens teamek építése az egyik szakterülete.

A Brief coaching a szervezetben, vezetésben program fejlesztője és vezetője, több egyetem meghívott brief coaching tanára.

https:// www. tegyieniko.hu

www.solutionfocus.hu

Levendel Áron PCC

Levendel Áron PCC

Áron coach, tréner, vállalkozó, a SolutionSurfers csapatának tagja.

A KAPTÁR közösségi iroda egyik alapítója és vezetője, független szervezetfejlesztési tanácsadó.

https://www.linkedin.com/in/levendel

Ha ajánlatunk fölkeltette az érdeklődését, keressen minket bátran az alábbi elérhetőségen: info@solutionsurfers.hu

(Bevezető) ár: 100 000 Ft+´Afa

Tréner: Tegyi Enikő és Levendel Áron

Érdekel a többi képzésünk is?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj róluk!