A Solutionsurfers Magyarország csapata

Filológiai és neveléstudományi diplomáit Budapesten és Heidelbergben szerezte, szakmai tapasztalatait 1995 óta gyüjti. Megalapítása óta tagja a SolutionSurfers International csapatának. A SOLworld nemzetközi megoldásközpontú szakmai hálózat tagja és 2005-ös valamint 2011-es konferenciájának szervezője.

A Rövid és tartós coaching. Megoldásközpontú beszélgetések c. könyv társszerzője, Peter Szabóval és Daniel Meierrel közösen.

Hankovszky Kati

Megoldásközpontú tréner és coach, a Solutionsurfers Magyarország alapítója

Több mint 1000 coachot képzett ki 1997 óta, számos európai egyetem posztgraduális képzésén tanít coachingot. Coachként üzleti és magánügyfelekkel egyaránt dolgozik, vezetői és életvezetési témákban. Az ICF Tanúsító Bizottságának tagja 2002 óta.

Peter Szabó

Svájci Solutionsurfers International szervezet társalapítója, ICF mestercoach (MCC).

Mérnöki alapvégzettsége után humánmenedzsment szakértői és MBA végzettségeket szerzett. 2004. óta dolgozik trénerként, tanácsadóként, majd coachként. Cégvezetői és tréneri tapasztalataival 2013. február óta támogatja a SolutionSurfers csapatának munkáját.

Göntér Móni

Megoldásközpontú coach, tréner, pszichodráma-vezető.

Vezetés-szervezést és szervezetfejlesztést tanult a Budapesti Corvinus Egyetemen, 3 éve foglalkozik szervezetek, vezetői csoportok és egyének fejlesztésével. Közreműködött több start-up cég megalapításában és létrehozásában, a KAPTÁR közösségi iroda létrehozója és tulajdonosa. Alapítója és elnökségi tagja a Megoldásközpontú Egyesületnek, tagja a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának és a SOLworld közösségnek.

Levendel Áron

Megoldásközpontú coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Hivatását tekintve környezet és biomérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Szakmája mellett azonban a szervezés, az ügyintézés és az önkéntesség fontos része az életének már hosszú évek óta. Ezen területeken szerzett tapasztalataival 2014-től a SolutionSurfers csapatát gazdagítja.

Vizvári Ági

Adminisztratív asszisztens

Peterrel közösen a SolutionSurfers megálmodója és alapítója. Tapasztalt brief coach, teamekkel, vezetőkkel és magánügyfelekkel egyaránt dolgozik. A megoldásközpontú teamcoaching (SolutionCircle) modellje fűződik a nevéhez. A SolutionSurfers International társalapítója, a trénerképzésért és a német nyelvű képzésekért felelős.

Daniel Meier

A Solutionsurfers International társalapítója, brief coach.