Reziliens emberek, reziliens csapatok –
kétnapos tréning

Hogyan reagáljunk a hirtelen bekövetkező változásokra, válságokra, nehéz helyzetekre?

Hogyan őrizzük meg vagy nyerjük vissza belső egyensúlyunkat ilyen esetekben?

Mi jelenti számunkra az egyensúlyt, mi az a jövő, amire vágyunk és hogyan kerülhetünk egyre közelebb hozzá?

Vezetőként hogyan támogathatunk mindebben másokat?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket járunk körül a kétnapos tréning során. Sok gyakorlattal, új és kevésbé új technikák gyakorlásával, támogató, biztonságos, örömteli közegben.

Mikor? 2019. június 6-án és 7-én 9-től 17h30-ig
Hol? Budapesten.

Jelentkezem a tréningre

A jelentkezéssel egyidejűleg kijelentem, hogy Lemondási feltételeket elolvastam, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom.

Ajánlott olvasnivaló a témában: Liselotte Baeijaert és Anton Stellamans: Reziliens emberek, reziliens csapatok c. könyve.

Reziliencia annyit jelent: rugalmas szakítószilárdság. Annak művészete, hogyan maradjunk talpon, cselekvőképességünket megőrizve hirtelen bekövetkező változás, válság, kudarc, vagy csak váratlan nehézség esetén.

Liselotte Baeijaert és Anton Stellamans két belga coach, tréner és szervezetfejlesztő szakember, a megoldásközpontú módszertan legihletettebb, egyben legszerényebb művelői közé tartoznak. Egy európai hatású képzési központot működtetnek évtizedek óta nagy inspiráló erővel Leuvenben.

 

“E kis kötet nagy értéke a sok konkrét gyakorlat, mely a buddhista filozófia és gyakorlat kiegyensúlyozó, stabilizáló erejére épül, keleti mentális technikákból merít: segít lecsendesíti az elmét, irányítani figyelmünket, érzelmi egyensúlyt támogat, a békés elfogadás minden percben erőt és biztonságérzetet adó attitűdjét erősíti, élesíti a tudatos fókuszt. Közben az értékek elismeréséhez, az ihletett jövőkép alkotásához, a kis lépésekben megvalósítható előrelépésekhez is muníciót ad, megoldásközpontúan. A világ és a környezet behatásaira szelíd, tudatos és konstruktív választ segítnek adni ezek a gyakorlatok. Remekül beilleszthetők, nem csak konkrét rezilienciát fejlesztő programokba, hanem egyének és teamek coachingjába is. Szeretetteljes új dimenziót nyitnak a fejlesztő folyamatokban: egyszerűen, praktikusan, szerényen.”
( Tegyi Enikő, solutionfocus.hu)

Amiért érdemes velünk tartanod:
> Két napot megerősítő, támogató közegben tölthetsz el.
> Jól bevált gyakorlatokat kaphatsz és oszthatsz meg másokkal.
> Új gyakorlatokkal és technikákkal ismerkedhetsz meg.
> Szakemberekkel vitathatod meg rezilienciával kapcsolatos szakmai kérdéseidet.
> Hasonszőrű kollégákkal, barátokkal találkozhatsz.
> Remek helyszínen, amely a kikapcsolódást, feltöltődést és tanulást egyaránt segíti.

Szeretettel várunk!

A tréninget vezetik:

Tegyi Enikő PCC

Tegyi Enikő PCC

Enikő coach, teamcoach, coach tréner, független tanácsadó. Önszerveződő, reziliens teamek építése az egyik szakterülete.

A Brief coaching a szervezetben, vezetésben program fejlesztője és vezetője, több egyetem meghívott brief coaching tanára.

Honlapja: www. tegyieniko.hu
www.solutionfocus.hu

Göntér Móni PCC

Göntér Móni PCC

Móni megoldásfókuszú tréner, coach, teamcoach, a könyv szakmai lektora. Idejének jelentős részében oktatási intézményeknek tart megoldásfókuszú tréningeket.

Olyan iskolai környezetért dolgozik szerte az országban, amelyben – bármiféle nehezítő körülménnyel együtt is – örömteli benne lenni. Tanárok és diákok rezilienciájának fejlesztésén dolgozik.

A tréning időpontja:  

2019. június 6-7.

Részvételi díj:

100.000 Ft + áfa

Érdekelnek a képzéseink is?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj róluk!

 

Helyszín: Szervezés alatt...