Reziliens emberek, reziliens csapatok –
Interaktív könyvbemutató

Hogyan reagáljunk a hirtelen bekövetkező változásokra, válságokra, nehéz helyzetekre? – Ezt a kérdést járjuk körül az újonnan megjelent Reziliens emberek, reziliens csapatok c. könyv interaktív bemutatóján. Gyere és tarts velünk!

Mikor? 2019. április 5-én pénteken 17-től 19 óráig
Hol? IF Jazz Café

Reziliencia annyit jelent: rugalmas szakítószilárdság. Annak művészete, hogyan maradjunk talpon, cselekvőképességünket megőrizve hirtelen bekövetkező változás, válság, kudarc, vagy csak váratlan nehézség esetén.

Liselotte Baeijaert és Anton Stellamans két belga coach, tréner és szervezetfejlesztő szakember, a megoldásközpontú módszertan legihletettebb, egyben legszerényebb művelői közé tartoznak. Egy európai hatású képzési központot működtetnek évtizedek óta nagy inspiráló erővel Leuvenben.

 

“E kis kötet nagy értéke a sok konkrét gyakorlat, mely a buddhista filozófia és gyakorlat kiegyensúlyozó, stabilizáló erejére épül, keleti mentális technikákból merít: segít lecsendesíti az elmét, irányítani figyelmünket, érzelmi egyensúlyt támogat, a békés elfogadás minden percben erőt és biztonságérzetet adó attitűdjét erősíti, élesíti a tudatos fókuszt. Közben az értékek elismeréséhez, az ihletett jövőkép alkotásához, a kis lépésekben megvalósítható előrelépésekhez is muníciót ad, megoldásközpontúan. A világ és a környezet behatásaira szelíd, tudatos és konstruktív választ segítnek adni ezek a gyakorlatok. Remekül beilleszthetők, nem csak konkrét rezilienciát fejlesztő programokba, hanem egyének és teamek coachingjába is. Szeretetteljes új dimenziót nyitnak a fejlesztő folyamatokban: egyszerűen, praktikusan, szerényen.”
( Tegyi Enikő, solutionfocus.hu)

Amiért érdemes velünk tartanod:
> Néhány órát megerősítő, támogató közegben tölthetsz el.
> Jól bevált gyakorlatokat kaphatsz és oszthatsz meg másokkal.
> Olyan gyakorlatokat tanulhatsz, amelyeket akár már másnap alkalmazni tudsz.
> Szakemberekkel vitathatod meg rezilienciával kapcsolatos szakmai kérdéseidet.
> Hasonszőrű kollégákkal, barátokkal találkozhatsz.
> Kedvezményes áron juthatsz a könyvhöz.
> Mindezt remek helyszínen, a belváros közepén, ahol finom ételekkel és italokkal is várnak.

Szeretettel várunk!

A férőhelyek száma megtelt, de a könyv már rendelhető innen:
http://www.solutionsurfers.hu/webshop/

A könyvbemutató workshopot vezeti:

Tegyi Enikő PCC

Tegyi Enikő PCC

Enikő coach, teamcoach, coach tréner, független tanácsadó. Önszerveződő, reziliens teamek építése az egyik szakterülete.

A Brief coaching a szervezetben, vezetésben program fejlesztője és vezetője, több egyetem meghívott brief coaching tanára.

Honlapja: www. tegyieniko.hu
www.solutionfocus.hu

Göntér Móni PCC

Göntér Móni PCC

Móni megoldásfókuszú tréner, coach, teamcoach, a könyv szakmai lektora. Idejének jelentős részében oktatási intézményeknek tart megoldásfókuszú tréningeket.

Olyan oktatásért, olyan iskolai környezetért dolgozik szerte az országban, amelyben – bármiféle nehezítő körülménnyel együtt is – örömteli benne lenni.

A könyvbemutató időpontja:  

2019. április 5./ 17.00 – 19.00

A részvétel ingyenes!

Érdekelnek a képzéseink is?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj róluk!

 

Helyszín: IF Jazz Café - Rádai utca 19., Budapest, 1092