Kulcskompetenciák mesterkurzus

Coaching kompetenciák működés közben

Készen állsz, hogy mindent megkérdőjelezz, amit valaha a coachingról tudni véltél? 

 

A két napos workshop egy ízig-vérig megoldásfókuszú tanulási környezetben zajlik majd: egy olyan laboratóriumba várunk, ahol kipróbálhatod, milyen az, amikor a coaching készségeid ugrásszerű változáson mennek át. Várunk az egyszerű és könnyed tanulás kihívásokkal és szabadon szárnyaló gondolatokkal teli terébe; egy színpadra, ahol mindenki bolondot csinálhat magából; egy igazán elismerő tanulási légkörbe, ahol varázslatos dolgok történnek. 

 

Hasznos lesz neked a workshop, ha készen állsz

  • kitágítani a határaidat és a coaching szakértelmed új szintjeire lépni
  • a meglepetésekre és a nyugalmad megzavarására
  • reflektálni és megkérdőjelezni azt, amit coachként csinálsz

Főbb témáink lesznek: 

  • A csend fontosságának elismerése a coaching beszélgetésekben: “A zene nem a lejátszott hangjegyekről szól, hanem a köztük lévő szünetekről.”
  • Erőforrások, erőforrások és erőforrások – az erőforrásokra fordított figyelem a coachingban minden más fölött áll! De ez még nem hangzik túl újszerűnek – így érdemes felkészülnöd a meglepetésekre!
  • Fedezd fel – tartsd meg vagy éppen alkosd újra a coachinról szóló előfeltevéseidet. Játssz velük és térképezd fel, milyen fontos hatással bírnak a coaching beszélgetéseid hosszára vagy az ügyeled előrehaladására. 
  • Szembenézés a beszélgetések együttes létrehozásának (co-construction) kihívásával: felejtsd el a terveket és a bevett fordulatokat – kezdj el nyugodt jelenléttel együtt táncolni az ügyfeleddel a nemtudás állapotában. 
  • Öt dolog, amit ne tegyél – és amiket tegyél helyettük, hogy tovább fokozd a coachinbeszélgetéseid hatását és könnyedségét. 

Tréner:

Jelentkezés a képzésre

A jelentkezéssel egyidejűleg kijelentem, hogy Lemondási feltételeket elolvastam, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom.

Daniel Meier

Executive coach, tréner, coachképző

a Solutionsurfers International alapítója és igazgatója. 2002 óta több mint 4000 coachot képzett megoldásfókuszú módszertan szerint. A témában íródott számos könyve közül a Teamcoaching és a Coach hajónaplója magyarul is olvasható.

Képzési napok: október 21-22.  

9:00-17:30 mindkét napon

A képzés ára: 203 000 Ft Áfával

Tréner: Daniel Meier (CH)

A képzés 14 ACSTH pontot ad.

A workshop a Briefcoach tréning II tréning önmagában is látogatható része.

Érdekel a többi képzésünk is?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj róluk!

A jelentkezéssel egyidejűleg kijelentem, hogy Lemondási feltételeket elolvastam, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom.


Helyszín: Adina Apartment Hotel 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 52-54.