Briefcoach-képzés I.

Partnerségre alapuló hasznos beszélgetések

``A megoldásközpontú munka lényege a hasznos interakció, melynek nyomán az ügyfél megváltozva folytatja útját: több reménnyel, több kreatív ötlettel, a kompetencia érzésével és a lehetőségek tiszta képével maga előtt.``
/Liselotte Beaijaert/

A megoldásfókuszú megközelítés jó lehetőséget ad, hogy a beszélgetőpartnerünkkel messzemenőkig tiszteletteljes és elismerő  kapcsolatot alakítsunk, amely felszabadítja őt arra, hogy a saját legjobb lehetőségeivel építkezzen. Kapcsolódás, megerősítés és a beszélgetőpartnerünk figyelmének orientálása úgy, hogy a beszélgetés minden másodperce igazán hasznos lehessen számára, több reménnyel távozzon és sikeresen folytathassa tovább útját coaching nélkül is. 

A képzésen megismerheted a megoldásfókuszú coaching alapelveit, eszközeit, gyakorlatait, és azt, hogy ezek segítségével hogyan tudsz a beszélgetéseidben úgy navigálni, hogy az a másiknak a lehető leghasznosabb legyen. Sok év coaching- és coachképzői tapasztalatából, valamint a nemzetközi kutatásokból mára tudjuk, hogy mindez (a kérdések, eszközök, gyakorlatok) csupán a melléktermékei annak, ahogyan beszélgetőpartnereink felé fordulunk. Ennek megfelelően a közös munka során arra fókuszálunk, hogyan tudod ezeket az (új) eszközöket az ügyfeleddel való kapcsolatod szolgálatába állítani. 

A képzés alapja a módszerrel szerzett sok szempontú reflektált tapasztalat: a gyakorlatok során valódi coachingbeszélgetésekben lesz alkalmad megfigyelni saját magad mint coachot és coacheet, illetve külső megfigyelőként mások működését; azt a folyamatot, ahogyan egy beszélgetés alakul és hasznosul – mindkét fél számára. 

Jó okunk van bízni abban, hogy a kilenc nap után az egyszerűnek és a kihívásnak tűnő helyzetekben is vonzó formában, meggyőződéssel és könnyedén tudod majd használni a megoldásfókuszú eszközöket a beszélgetőpartnereid, ügyfeleid (és a saját) lehetőségeinek gyarapítása érdekében.

Jelentkezés a képzésre

A jelentkezéssel egyidejűleg kijelentem, hogy Lemondási feltételeket elolvastam, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom.

Hasznos lehet neked a képzés, ha…

  • szeretnéd nemzetközi minősítéssel rendelkező coach-csá képezni magad – az ICF coachingkompetenciái mentén
  • vonz téged a coaching eszköztárad gyarapítása, a gyakorlatod megújítása és a szakmai felfrissülés
  • vezetőként, tanácsadóként, pedagógusként, terapeutaként, segítő szakemberként vagy más szakmában dolgozó beszélgetésprofiként több könnyedséget, kapcsolódást és gyorsabb eredményeket szeretnél látni a mindennapjaidban
  • szeretnél többet adni és kapni akkor, amikor a szakmádból kifolyólag, “mellékesen” beszélgetsz emberekkel

A képzés felépítése:

  • 2019. szeptember 12-13. Megoldásépítés múltból és jövőből
  • 2019. október 10-11. Eszközök és alapfeltevések a megoldásfókuszú coachingban
  • 2019. november 7-8. Különleges helyzetek a 1:1 coachingban
  • 2020. január 6-8. Ügyfélmunka és a gyakorlatunkból való tanulás

Képzési napok: 2019. szeptember 12-13. | október 10-11. | november 7-8. | 2020. január 6-8.

A képzés ára: 717.550 Ft áfával

A tréning 63 ACSTH pontot ad.

Trénerek: Hankovszky Katalin (PCC) és Levendel Áron (PCC)

Az 1. és 3. modulok önálló tréningként, külön is látogathatók.

Érdekel a többi képzésünk is?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj róluk!

 

Helyszín: Adina Apartment Hotel 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 52-54.