A pillanat, amikor a “jó cucc“ esélyt kap

Hasznos részletek újra-hangoláshoz

A megoldásfókuszú coachingban általában kétféle témának kínálunk teret: a múltban felmerült, a jelenben is működő hasznos dolgoknak, illetve olyasminek, ami a megcélzott jövő részlete, egyértelmű jele lesz majd.

Ezen a workshopon azonban egy harmadik dologra fogjuk rárakni a nagyító lencséjét: arra a pillanatra, amiben váratlan, nem kívánt események valahogy egy kívánatos lehetőséggé billennek át az ügyfél szemében.

Az eddigi tapasztalat az, hogy minél részletesebben és aprólékosabban sikerül az ügyfélnek felderítenie mindazt, ami a múlt egy ilyen pillanatában történt (vagy amit ő akkor csinált), annál jobban növeli a valószínűségét annak, hogy a jövőben egyre gyakrabban és rövidebb idő alatt tud majd ilyen átbillenéseket megteremteni saját maga számára.

Ezen a napon kipróbálhatod, milyen

  • elcsípni olyan pillanatokat, amikor az ügyfél egyszer csak a “jó cuccnak” ad esélyt. Ez felbukkanhat a coachingbeszélgetés alatt élőben, de akár olyankor is, amikor az ügyfél a múltjáról mesél.
  • új lehetőségeket fedezni fel abban, ahogyan ügyfél egy lelassított és a részleteket felnagyító módban tekint rá az átbillenésének pillanatára, hogy újra felfedezze annak varázsát.
  • játszani a finom különbségekkel, és még inkább törekedni arra, hogy hasznos légy az ügyfelednek azáltal, hogy még jobban teret adsz az öt megcsodáló kíváncsiságodnak.

Már a nap végére megtörténhet, hogy

  • hasznosan részletező kérdéseket teszel fel következő ügyfelednek.
  • másra figyelsz fel, mint korábban, ha egy ügyfél valamit elmesél,
  • és gyakrabban fedezed fel ezeket a pillanatokat saját magadnál.
  • a saját újra-hangolódáshoz szükséges időd csökkenni kezd.

Jelentkezés a képzésre

A jelentkezéssel egyidejűleg kijelentem, hogy Lemondási feltételeket elolvastam, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom.


A képzés időpontja: 2019. június 3. 9.00 – 17.30

Ár: 70 000 Ft + ÁFA

Trénerek: Szabó Péter (PCC)

Időtartam: A workshop a Briefcoaching I. képzés önállóan is látogatható része

A képzés 7 óra ICF ACSTH órát jelent.

Érdekel a többi képzésünk is?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj róluk!

 

Helyszín: Adina Apartman Hotel, Budapest, Hegedüs Gy. u. 52-54.